Правото на неприкосновеност на  собствеността е едно от основополагащите в

...
Правото на неприкосновеност на  собствеността е едно от основополагащите в
Коментари Харесай

Шофьорка изригна: Простотията не ходи по гората, а по хората! СНИМКИ

Правото на цялост на  собствеността е едно от основополагащите в актуалната цивилизация, само че зачестявят дребните и безмислени похищения сращу непознати движимости. Подобна е и идната преживелица, приключила с материални вреди по колата на шофьорка.

Жената споделя, че страничното огледало на колата ѝ била потрошено без забележима причина.
" Простотията не върви по гората, а по хората! ", яростно заключава Михаела С. Ситуацията се разиграла в Сливен, а дамата съпровожда описа си и със фотоси. На тях се вижда счупената част, която лежи до автомобила.

 Станалото е споделено в мрежата, където случката буди вълна от възмущение. Някои подозират, че става въпрос за спор за паркомясто. Други смятат, че става дума за излишно безчинство, което е дело на деца. Някои жители споделят, че също са били жертви на сходни прояви. Като доста от тях смятат, че сходни дейности са образец за изчезнало образование. Вижте някои от мненията на сливналии:  " Преди две седмици в " Заимов " - север, същото на моята кола. На камерите пред блока се видяха група деца с пръчки. Явно това е новият метод да се забавляват ", написа Ваня Ч.  " Цялата ни страна е една " вяра " за/към по- положително! ", отбелязва различен сливналия.  " Първите 7 години като ги няма, каква изгода идващите 7 да ги има ", разяснява Жеко Д.

  " Сигурно се е почувствал като същински воин след този героизъм ", разяснява Емил И.  " И аз имах сходен случай. На паркинга до болничното заведение. Обаче единствено изкъртено и висеше на кабелите ", написа Таня Г.
  Подобни грозни действия откриваме в разнообразни точки на страната, а постоянно мотивът са дребни разногласия, за които пострадалата страна постоянно даже не подозира.
Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР